Galerie

Galerie

Hier vindt u beeldwerk van Lettersmid: foto’s en tekeningen door de loop der tijd.

Fotografie:

Ik fotografeer graag. Ik fotografeer met name met mijn telefoon, die ik om die reden dan ook bijna altijd bij me heb (op stand stil, dat dan weer wel). Voorheen vond ik mijn telefoon vaak storend. Het apparaat heeft me inmiddels echter zoveel plezier opgeleverd, doordat ik mijn #hspholadiejee momenten ermee kan vastleggen. Dit zijn ogenblikken waarop ik iets zie of beleef, waarin ik stil wordt en geheel opga in het moment. Dat kan zijn door kunst, maar ook door muziek of een natuurlijk stilleven, buiten. Mijn intenne zorgt voor een diepgaande verwerking van deze emoties en momenten. Wanneer ik later eventjes terug wil stappen in zo’n moment en mijn interne “heroproepsysteem”  geeft niet thuis, dan hoef ik slechts mijn telefoon te openen en beleef ik zo’n moment opnieuw.

Tekenen:

Mijn hoofd zit eeuwig vol met zwerfvuil. Daarnaast staat mijn hoofd (mijn gedachten in ieder geval) eigenlijk altijd aan en soms is dat vermoeiend. Wanneer ik mijn gedachten in beeld breng met kleine tekeningetjes, maak ik zichtbaar wat er in mijn hoofd rond dwarrelt en kan ik de boel ordenen, opruimen. In andere gevallen schrijf ik erover; ook dat is mijn manier van ordenen.
Heerlijk uitwaaien op het strand, met een leeg hoofd is het leven zoveel luchtiger

De kracht van een klein wit bolletje in de winter zegt meer dan grote hopen sneeuw 😉

 

Barcelona, gezien vanaf Turo de la rivera (ook wel los bunkers genoemd) waar Barcelonese locals regelmatig verpozen met zelfgemaakte lunches, hapjes, drankjes en een goed gesprek. Wanneer je goed luistert, kun je het ruisen van het stadsleven, wat ver onder je ligt, gewoon volgen en erin opgaan….